Keresés
Ügyfélszolgálat

További információkért forduljon hozzánk bizalommal

Mobil: 06 30/ 20 12 642
Mogul Kenőanyag katalógus 2017

Felhasználói fiók

PLATINUM RIDER CRUISER 15W-50

PLATINUM RIDER CRUISER 4T 15W­50

QUALITY CLASS: API: SL JASO MA­2 VISCOSITY GRADE: SAE: 15W­50


Általános jellemzők

Félszintetikus olaj, minden motorkerékpár és robogó számára, beleértve a klasszikus motorkerékpárokat is, minden gyártmányhoz és hengerűrtartalomhoz. Ideális mindazon motorkerékpárokhoz ahol a gyártó ezt a viszkozitási osztályt és teljesítményszintet írja elő. A csúcstechnológiás HTS (High Temperature Stability) formula lehetővé teszi a motor teljesítményének maximális kihasználását és csökkenti a szénlerakódások felhalmozódását a motor szélsőséges hőmérsékleti körülmények közötti működése során.

Megfelel a legszigorúbb, a motorkerékpárokra vonatkozó Euro-szabvány szerint alkalmazandó, a környezetbe kibocsátott kipufogógáz vegyületekre vonatkozó korlátozásoknak.

A kiváló minőségű alapolajok és adalékanyagoknak köszönhetően biztosítja a motor, a sebességváltó stabil működését és hatékony kenését minden üzemi körülmény között.

Megfelel a JASO (Japán Autóipari Szabványügyi Szervezet) legmagasabb minőségi követelményeinek, és rendelkezik az „ORLEN TEAM” motorkerékpár megbízhatósági garanciájával.


Alkalmazás

Cruiser, Chopper, Enduro és túra motorkerékpárok négyütemű motorjainak kenésére tervezték. Tökéletesen működik a V-Twin motorokban. A kenőanyagot motorkerékpár-hajtóművekhez és nedves tengelykapcsolókhoz is lehet használni.


Adatok

Márka Orlen

Űrtartalom 1l

Viszkozitás 15W-50

TERMÉKKÉP Csak illusztráció, a termék csomagolása eltérhet a fotón szereplő képtől.

Gyártó ORLEN

API szabvány szerint API SL

JASO szabvány szerint MA-2

Tömeg 1 kg/db

Kiszerelések:

Mennyiség Menny. Egység
1literes flakon
* Csak megrendelésre