Keresés
Ügyfélszolgálat

További információkért forduljon hozzánk bizalommal

Mobil: 06 30/ 20 12 642
Mogul Kenőanyag katalógus 2017

Felhasználói fiók

Partnerprogram

Partnerprogram
CSATLAKOZZON EGY SIKERES CSAPATHOZ!

Az elmúlt években dinamikusan bővült viszonteladói hálózatunk és mostanra az ország szinte minden részébe szállítunk kenőanyagokat viszonteladó partnereinknek. Általuk egyre több végfelhasználó ismeri meg és választja a kedvező árú Mogul és Paramo termékeket.

A jövedéki törvény változása 2014 Január 1-től nagymértékben befolyásolja a kenőanyagok kereskedelmi tevékenységét.

A törvény szerint kenőanyag továbbértékesítés céljából csak olyan kereskedőtől szerezhető be, aki a megfelelő jövedéki engedéllyel rendelkezik.

A Mogul Hungária Kft. jövő orientált és felkészült erre a változásra is. Továbbra is változatlan feltételekkel és a tőlünk megszokott odafigyeléssel szolgáljuk ki kereskedelmi partnereinket.

Ha eddig olyan kereskedőtől vásárolt, aki jelenleg nem rendelkezik a szükséges engedéllyel és most kenőanyag beszerzéshez új megoldásra van szüksége, keressen meg bennünket, hogy segíthessünk!

Amit kínálunk:

  • Rövid határidők - a megrendelt termékek csomagként föladva 2 munkanapon belül, saját kiszállítással 5 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.
  • Kiváló minőség – társaságunk a Csehországi Mogul és Paramo termékeit forgalmazza, ami önmagában garancia a jó minőségre, ehhez társul még a 18 évnyi tapasztalat melyet a vállalat a megalapítás óta kenőanyag forgalmazás terén szerzett
  • Kedvező árak és fizetési határidők – Partnereink versenyképes árakat, valamint kedvező fizetési kondíciókat kapnak     
  • Díjmentes szállítás – a megrendelt termékeket díjmentesen juttatjuk el viszonteladóinknak az ország bármely pontjára az előre megbeszélt súly, vagy ár elérése esetén
  • Ingyenes reklám és marketing anyagok – Partnereinket ingyenesen ellátjuk minden szükséges anyaggal pl. vevőkatalógus, matricák, szórólapok stb.


Amennyiben Ön is viszonteladóvá szeretne válni, jelezze szándékát felénk e-mailben ! Kérjük adja meg vállalkozásának adatait, profilját, a kapcsolattartó személy nevét és elérhetőségeit! Az érdeklődés beérkezését követően rövidesen megkeressük Önt és tájékoztatjuk az együttműködés további részleteiről.

Várjuk érdeklődését a partner(kukac)mogulhungaria.hu címre!

Üdvözlettel,

Vince József
Ügyvezető
Mogul Hungária Kft.