Keresés
Ügyfélszolgálat

További információkért forduljon hozzánk bizalommal

Mobil: 06 30/ 20 12 642
Mogul Kenőanyag katalógus 2017

Felhasználói fiók

Bemutatkozás

Bemutatkozás
Vállalatunk 1970-ben alakult.

A Mogul Hungária a csehországi KORAMO Kolin kőolaj finomító MOGUL márkanevű kenőanyagainak széles skáláját forgalmazza a magyar piacon. Valamennyi megjelenő termék minősége szavatolt a finomító ISO 9001 és 9002-minőségbiztosítási rendszere ésnemzetközi független bevizsgáló szervezek jóváhagyásai és ajánlásai alapján.

Az 1901-ben alapított finomító az állandó fejlesztés révén európai szinvonalú, korszerű feldolgozóüzemként működik és a százados tapasztalatot ötvözve a mai technológiával a legújabb gépek és berendezések komoly kenési igényeit is magas szinten képes kielégíteni.

A Mogul Hungária Rt. 1996-ban alakult balassagyarmati székhellyel és ma már az egész országot felölelő viszonteladói hálózatával magas szinten elégíti ki a felhasználók és forgalmazók igényeit.

2004-től a MOGUL Hungária felvállalta a PARAMO a.s. Pardubice olajfinomító termékeinek magyarországi értékesítését, mely bővítette a termékpalettát.

Környezetvédelmi igények szükségessé tették a biológiailag lebomló kenőanyagok felhasználását. 2005-től a BIONA JERSÍNspol.s.r.o. termékeinek forgalmazását is felvállaltuk.

Termékeink saját gépjárműparkunk segítségével igen rövid idő alatt és felár nélkül kerülnek partnereinkhez.

A kenőanyaggal való ellátáson túl vállalatunk szakemberei révén kenéstechnikai problémák megoldásában is készséggel áll a felhasználók rendelkezésére.

 

 

 

Finomító